Tarieven


Fotoshoot in de studio: 150 euro voor één persoon.
Voor extra personen geldt een meerprijs van 50 euro per persoon. Deze prijs is inclusief vijf volledig bewerkte digitale foto’s in hoge resolutie.

De foto’s krijgen eerst een basis bewerking en worden in een online galerie geplaatst waar uit gekozen kan worden. Daarna worden de 5 gekozen foto’s tot in detail verder bewerkt. Extra gekozen, volledig bewerkte foto’s kosten 20 euro per stuk.

Een buitenlocatie is uiteraard ook mogelijk: 150 euro voor één persoon. Voor extra personen geldt een meerprijs van 50 euro per persoon. Als de locatie op meer dan 10 kilometer reisafstand vanaf Haarlem is geldt een toeslag van 25 cent per km. Eventuele (huur)kosten voor de buitenlocatie zijn nooit bij de prijs inbegrepen en worden apart aan de klant gefactureerd.

Visagie + haarstyling: 75 euro per persoon.

Zakelijk portret: 100 euro
Bij (zakelijk) gebruik van social media en (online) cv’s is een goede profielfoto belangrijk. Mijn studio is hiervoor uitstekend ingericht. De prijs is inclusief drie volledig bewerkte portretfoto’s in hoge resolutie. Extra bewerkte foto’s kosten 15 euro per stuk.

Voor opdrachten op maat maak ik graag een gedetailleerde offerte. Mijn uurtarief voor deze opdrachten bedraagt 75 euro per uur exclusief eventuele reiskosten.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact op via de contact-pagina of bel: 06-52058431